Dörrskyltar Stockholm

Välkomna dina kunder med tydliga och snygga dörrskyltar

Välkommen till en ledande leverantör av dörrskyltar i Stockholm. Vi kan ta fram skyltar som välkomnar besökare och kunder och lyfter fram din verksamhet på ett tydligt sätt.

Vi skräddarsyr din dörrskylt efter önskemål och behov. Du har stora möjligheter att välja färg, form, storlek och design – våra experter är med dig hela vägen mot den rätta dörrskylten.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert på dörrskyltar i Stockholm.


Vi ger ditt företag ett tydligt och inbjudande intryck

Vill du ge dina besökare ett tydligt och inbjudande första intryck? Oavsett om det handlar om ett privat hem, en butik eller ett företag så fungerar en snygg, kommunikativ och genomtänkt dörrskylt som ett utmärkt första välkomnande för besökaren. Det är därför viktigt att skylten har en tilltalande design och är tydligt utformad. Våra designers hjälper dig att hitta rätt dörrskylt i Stockholm!

En dörrskylt kan utformas på många sätt – den kan vara strikt och officiell, varm och inbjudande eller helt neutral. Men det är viktigt att en dörrskylt alltid är tydlig – det kan exempelvis handla om information om att obehöriga inte har tillträde eller att dörren är larmad. Hur en dörrskylt ser ut styrs av vad du vill förmedla till besökaren. Vanligast är att skylten placeras på utsidan av en entrédörr för att på ett tydligt sätt välkomna besökaren.

fasadskyltar Stockholm

Dörrskyltar Stockholm – vi ger dig stora valmöjligheter

Vi kan erbjuda dörrskyltar i flera olika utföranden och material . Aluminium, plast, akryl, mässing, konturskuren vinyltext och konturskurna skyltar i akrylplast. Det är kunden som bestämmer hur skylten ska se ut genom val av material, färg, form, design och fästanordning.

Det de flesta i första hand förknippar med en dörrskylt är den klassiska “här bor familjen Svensson-skylten”, det vill säga en enkel och välkomnande skylt som berättar vem som bor i hemmet. Den som vill skapa sin egen skylt bör tänka över den ska förmedla. För ett företag ska en dörrskylt gärna spegla verksamheten och förmedla den känsla man vill få fram.

En dörrskylt kan även förmedla öppettider, fungera som adresskylt och informera om vad besökaren behöver veta inför besöket. I offentliga lokaler är det även vanligt att sätta upp dörrskyltar för att markera upp var WC, städskrubb och personalrum finns.

Vi hjälper dig att hitta rätt dörrskylt

Våra kunniga och serviceorienterade designers hjälper dig att hitta en tydlig och kommunikativ dörrskylt. Oavsett hur företagets logotyp ser ut så hittar vi rätt lösning och känsla för dina behov. Våra skräddarsydda dörrskyltar är möjliga att anpassa till de flesta dörrar och miljöer. Små, stora, diskreta eller mer påträngande – vi hittar en passande lösning. Vi är alltid nära dig i hela processen med att ta fram rätt skylt och är lyhörda med dina behov.

En snygg och tydlig dörrskylt är ett bra sätt att skapa ett bestående första intryck, synbarhet och en tydlig signal till omgivningen om vilken typ av verksamhet som finns bakom dörren.

Möjligheten till variation är stor – en dörrskylt kan utformas på många olika sätt. Vi har genom åren hjälpt tusentals kunder i Stockholm och hela Sverige att hitta rätt dörrskylt.

Dörrskyltar Stockholm – värt att veta

Här är några tips som kommer att hjälpa dig att hitta rätt dörrskylt och några snedsteg som du bör undvika.

Storleken är en viktig faktor när det handlar om dörrskyltar. En för liten skylt kan göra det svårt för brevbäraren och andra att hitta rätt. Poängen är att namnet ska synas samtidigt som dörrskylten är vacker och fungerar som en välkomnande signal på dörren. Hos oss kan du med vår hjälp designa och beställa en skylt som är noggrant måttad för att ha en perfekt storlek för maximerad synlighet och estetik.

Dessutom är det viktigt att skylten passar på just din dörr. Gör inte misstaget att designa en skylt som inte går att sätta upp på dörren. Det finns en hel del dörrar som har så kallade infasade detaljer i träet – något som gör att det finns begränsat område att fästa en skylt på. Kontrollera i god tid att din dörr har en plan yta som är minst lika stor som skylten.

Det är också viktigt att veta hur du ska montera upp din dörrskylt. Fästkuddar är en smart genväg för dörrar som det inte går att skruva i eller för dig som inte känner dig bekväm med att själv skruva upp en skylt på dörren. Vi hjälper dig med montaget av din dörrskydd om du så önskar.

Letar du tydliga och inbjudande dörrskyltar i Stockholm? Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information eller en offert.

Fasadskyltar som syns och höjer ditt företags profil